Publikációk

A SKYLINE RESIDENCE SAJTÓMEGJELENÉSEI


 

Forbes Magazin Megtekintés

 

“Olyan fejlesztések kezdtek megvalósulni az országban, főként Budapesten, mely a nyugat-európai standardek alapján vizsgálva is magukon hordozzák a prémium kategóriás beruházások jellemzőit.” De mitől luxus a luxus? Mitől lehet egy budapesti ingatlanfejlesztés a luxus tőke célállomása? “

 

Portfolio.hu | Megtekintés

 

“Az ingatlanpiacon a luxus a lokációnál kezdődik, a Skyline Residence pedig olyat nyújt, melyet kevés budapesti luxus ingatlan képes biztosítani. A 12. kerületi Mártonhegyen, a Költő utca és a Hangya utca találkozásánál fekvő egykori Jókai-kert területére tervezett exkluzív lakópark egy szinte érintetlen zöld terület közepén helyezkedik el […] “

 

Roadster Magazin Megtekintés

 

“Tökéletes nyugalommal, környezettudatos épületekkel és verhetetlen lokációval ejt rabul a Skyline Residence. Ideje hozzászoknunk egy új életstílushoz. A Roadster radarján rendszeresen felbukkannak álomotthonok a nagyvilágból, és noha a hazai kínálat sem kerüli el a figyelmünket, örülnénk, ha minél többet látnánk ez utóbbiakból. Most tehát egy régi vágyunk teljesül a minden szempontból kifogástalan Skyline Residence bemutatásával. “

 

Napi.hu Megtekintés

 

“A budai hegyvidék zöld övezeteiben minden új ingatlanberuházás magában hordja a kockázatot, hogy egy tájseb kerül a környezetbe. Izgalmas kivétel lesz viszont a Skyline Residence lakópark, amely amellett, hogy valódi luxus otthonokat kínál a vásárlóknak organikusan illeszkedik majd a tájba. A XII. kerületi ingatlanfejlesztés kompromisszummentesen kínálja Budapest legszebb kilátását és a város közelségét.”

 

LaFemme Megtekintés

 

Ma már Budapesten sem ritka a nyugat-európai minőségi kritériumok szerint is prémiumnak számító ingatlanfejlesztés. Egy valódi luxuslakás, azaz a legfelső kategóriás otthonok mezőnyébe azonban csak az igazán különleges paraméterekkel rendelkező ingatlanok férhetnek be. Különösen igaz ez akkor, ha a kínálatra nem pusztán befektetetőként tekintünk, hanem leendő otthonunkat keressük.”

 

Luxury Magazin | Megtekintés

 

“A lélegzetelállító dunai panoráma, túl azon, hogy megunhatatlan, elsődleges elvárás is a luxusingatlanokat kereső vevők számára. A Skyline Residence nemcsak hogy megfelel a “good location, excellent view” nemzetközi értékmérőnek, hanem ezen túlmutatva a téralkotás művészetével olyan lakókörnyezetet biztosít az újonnan beköltöző családoknak, amely egész Európában egyedülálló.”

 

At Home Budapest blog | Megtekintés

 

“Jelenleg úgy tartjuk számon a Skyline luxus lakásait, mint cégünk zászlóshajóit. Lehetőségünk nyílt bekapcsolódni egy nagyon izgalmas projektbe, szerves részévé váltunk Budapest legújabb és vélhetően legmodernebb luxus lakóparkjának megalkotásában. A mi feladatunk igen megtisztelő: küldetésünk, hogy a díjnyertes tervezők álmait eljuttassuk a magasfokú igényességet, luxust kereső leendő lakókhoz, akik nyitottak a Skyline nyújtotta formabontó megoldásokra és futurisztikus stílusra.”

 

Otthontérkép | Megtekintés

 

“Ma már a budapesti ingatlanpiacon sem számít ritkaságnak egy új építésű luxuslakás, a valódi high-end, legfelső kategóriás otthonokból azonban egyelőre igen szűk a kínálat. Nehéz is ilyet találni, különösen a fővárosban, Buda szép részein. Nekünk azonban sikerült. Mutatjuk is! Íme egy, a budai Mártonhegyen készülő prémium otthon. Ez a luxuslakás épp azokat célozza, akik a szuper-luxus otthonok között is elsősorban az innovatív, 21. századi formavilágot keresik.

A beruházótól kapott friss információink szerint nemrég szerkezetkész állapotba került a jelenleg legfelső kategóriás, hazai prémium ingatlanfejlesztési projekt, a Skyline Residence utolsó emeleten található, penthouse lakása is. Ezután már bátran állíthatjuk, hogy Budapest egyik legmodernebb luxus otthonát láthatjuk megelevenedni – véli a beruházó.”

 

Index (bokrétaünnep) | Megtekintés

 

“A kiváló lokációval rendelkező Skyline Residence Lakóparkot a hegyvidéki és természetközeli életminőség, az innovatív és különleges építészet emeli ki a budapesti luxusingatlanok kínálatából. A 12. kerületben, a Mártonhegyen épülő exkluzív lakónegyed Bokréta-ünnepségén jártunk.
Nem könnyű olyan luxusotthont találni ma Budapest ingatlanpiacán, ami valóban felső kategóriás, és kompromisszumok nélkül elégíti ki leendő tulajdonosainak igényeit. A Skyline Residence már a lokációjával luxus kategóriát képvisel, és ehhez jön a különleges formavilág, az exkluzív építészeti megoldások sora, a megunhatatlan örök panoráma, és az okosotthonok kényelme. A luxus lakónegyed az egykori Jókai-kert területén épült fel, tökéletes választás azoknak, akik panorámás, természetközeli és high end ingatlant keresnek, ugyanakkor nem akarnak kiszakadni a városból.”

 

                      

 

⚠️ Lezárult az előértékesítési szakasz! ⚠️

2019. október 31-vel lezárult a Skyline Residence előértékesítési fázisa, melynek során sikeresen értékesítettük a lakások 42%-át, azaz csaknem a felét. Legközelebb jövő tavasszal válnak elérhetővé Budapest legexkluzívabb és legmodernebb lakóparkjának otthonai egy már jóval magasabb készültségi szinten. Továbbra is várjuk azonban regisztrációjukat mind a honlapunkon, mind telefonon. A Skyline és az At Home Budapest ingatlan iroda nevében is köszönjük eddigi megtisztelő bizalmukat és érdeklődésüket.

Kérjen ajánlatot Ön is egy
Skyline lakásra!

06 70 538 6797

Telefonos elérhetőség

info@skylineresidence.hu

E-mail elérhetőség

/skylineresidencebudapest

Skyline projekt Facebook

/company/at-home-network/

At Home LinkedIn

At home Budapest _ white

Stratégiai értékesítési partner
At Home Budapest Network Kft.

⚠️ Lezárult az előértékesítési szakasz! ⚠️

2019. október 31-vel lezárult a Skyline Residence előértékesítési fázisa, melynek során sikeresen értékesítettük a lakások 42%-át, azaz csaknem a felét. Legközelebb jövő tavasszal válnak elérhetővé Budapest legexkluzívabb és legmodernebb lakóparkjának otthonai egy már jóval magasabb készültségi szinten. Továbbra is várjuk azonban regisztrációjukat mind a honlapunkon, mind telefonon.
A Skyline és az At Home Budapest ingatlan iroda nevében is köszönjük eddigi megtisztelő bizalmukat és érdeklődésüket.​

[recaptcha]

⚠️ Covid-19 Tájékoztatás ⚠️

Kedves Érdeklődő!

Jelenleg, a Covid-19 járvány következtében kialakult helyzet a Skyline Residence építkezését és értékesítését is kihívások elé állítja.

Azonban továbbra is várjuk az érdeklődőket! Űrlap beküldéséhez kattintson ide! Aktualitásokért, és további kérdéseivel keresse kollégáinkat!

Ez a felugró ablak bezárható az ablak jobb alsó sarkában található fekete "x" ikonra klikkelve.