A projektről


XII. kerület: ahol élni kiváltság

Erdő karnyújtásnyira

Kevesen mondhatják el magukról, hogy kertjükből csodás kilátás nyilik Európa egyik legszebb fővárosára. Az pedig már valódi kiváltság, ha a kertből kilépve, rövid sétával a Budai hegyek legszebb kirándulóhelyeit is elérhetjük. Mesés túraútvonalak közül válogathatunk (Tündér-szikla, Erzsébet kilátó, Széchenyi kilátó), de találhatunk itt rekortánnal borított futóútvonalat is. A Gyermekvasút megunhatatlan program a gyermekes családoknak, mig a Gesztenyés kertben, vagy a Jókai kertben egy őszi séta garantált kikapcsolódást biztosit.

Koncertek, nevezetességek, programok karnyújtásnyira

A békés adottságokkal rendelkező városrésznek is megvannak a maga mozgalmas pontjai. Egy meleg tavaszi napon hamar benépesedik a libegő és a Normafa környéke, de válogathat a MOM Beach által kínált programokból is. Hűvösebb időben a Sportközpont nyújt remek kikapcsolódási lehetőségeket, este pedig többek között koncertek, mozi és egyéb kulturális rendezvények várják a feltöltődni vágyókat.

Kulináris élvezetek

Legyen szó nagy múltú cukrászdákról (Szamos), elegáns reggelizőhelyekről, retró vagy modern hentesüzletekről (MészárSteak), brótpékségről vagy osztrák borozó bisztróról, a kacskaringós budai utcákon mindenféle kulináris gyöngyszemet találhat. A gasztronómiai pontok változatosan helyezkednek el a kerület térképén: hol kisebb-nagyobb nyüzsgő csomópontokban, hol elszórtan, csöndes utcákban. Termelői és biopiactól a több, mint fél évszázados kis presszókig válogathat az élményeket is kínáló helyekből.

Legjobb választás

A környék közlekedési szempontból is igen kedvező. Több irányból megközelíthető busszal, átlagosan 7 perc séta a megállóktól, a buszok pedig a legnagyobb budai csomópontokba visznek (Déli Pályaudvar, Széll Kálmán tér). A biciklivel közlekedők számára nagyszerű segítség a pár percre lévő fogaskerekű. Autóval akár a belvárosból (kb. 20 perc alacsony forgalomban), akár vidékről (M7-es) könnyen és gyorsan elérhető. Hála a hegyes-völgyes terepnek, forgalmi zajtól teljesen mentes, csöndes mindennapok jellemzik a városrészt.

Neves iskolák, prominens intézmények

A kerület dúskál a magas színvonalú iskolákban, kezdve a kéttannyelvű, művészeti, vagy vallásos általános iskoláktól az országos hírnevű egyetemekig. A művészeti vonal a térségben az oktatáson kívül is meghatározó, több jelentős művész választotta alkotó- és lakhelyéül a Hegyvidéket. Ezek a helyiségek, mint például a Barabás Villa, vagy a Jókai-kert mára muzeális szerepet töltenek be, és gyakran szolgálnak otthonául különböző kiállításoknak, rendezvényeknek.. Az utcákon járva csodálatos építészeti megoldásokkal találkozhatunk; műemléki villák, tekintélyes épületek, galériák nyújtanak felejthetetlen látványt, itt található az ország egyik Csillagvizsgálója is.

Ősfák
panoráma
Skyline

A projekt alapkoncepcióját az elképesztő természeti adottságok és a modern építészet összehangolásának igénye adta. A megunhatatlan panoráma, egy szinte érintetlen erdő a város közepén és egy belső magánúttal elválasztott telekpáros – a Skyline Residence építőkövei. Az épületek modern, kortárs építészeti elemekből megformált, magas esztétikai minőséget képviselnek. Visszafogott eleganciájuk tartózkodik a sablonos design-elemektől, a sematikus, egyszerű formavilágtól ugyanakkor megfelelnek a nagy építészeti múlttal rendelkező kerület övezeti előírásainak is. A letisztult stílus nyitott tereivel, nagy fehér felületeivel, izgalmasan megkomponált kiegészítőivel természetes hangulatot áraszt. Egy exkluzív lakónegyed a város forgatagához közel és mégis távol.

Kapcsolat

3250
17
12700

Kérjen ajánlatot Ön is egy
Skyline lakásra!

06 20 533 7117

Telefonos elérhetőség

info@skylineresidence.hu

E-mail elérhetőség

A Skyline Residence újra várja az érdeklődőket

Budapest legexkluzívabb és legmodernebb lakóparkjának otthonai hamarosan elkészülnek. Néhány lakás még elérhető. Töltse ki regisztrációját, hogy bővebb információk birtokában vehessük fel Önnel a kapcsolatot, vagy keressen minket telefonon, várjuk hívását!