Lakások

OTTHON a jövőben

A legfejlettebb technológiáknak köszönhetően a lakások 100% energiahatékonysággal működnek, A+ energetikai besorolásnak megfelelve. A lakások fűtés-hűtése, hő- és páratartalom visszanyerős szellőztetése akár távolról is vezérelhető, ún. „okos” megoldásokkal irányíthatóak. A korszerű hőszivattyús rendszer környezetbarát módon fűti/hűti a lakásokat. A lakások villamosenergia-termelését részben a tetőkön elhelyezett fotovoltaikus elemek biztosítják.

Kapcsolat

TÁGAS TEREK

A nagyméretű panoráma-tolóajtókkal egybenyithatók a külső és belső terek. A fix, keret nélküli ablakok és az üveg-üveg sarkok azt a hatást keltik, mintha a beltér határ nélkül folytatódna a kültérben, teljes utat nyitva a megunhatatlan panorámának. A belső terek is nagyvonalúan, ugyanakkor nagyfokú tudatossággal lettek kialakítva. A kiterjedt térérzet nem csak a közösségi helyiségekre: nappali-étkező-konyha, hanem az éjszakai zóna területeire is igaz.

Kapcsolat

Meghittség

A Skyline Residence csak magánúton közelíthető meg, sorompó és őrszolgálat biztosítja lakói nyugalmát. Az intimitás megőrzése azonban a lakóparkon belüli otthonok kialakításában is fontos szempont volt. Az épületszintek egymáson történő különleges elforgatása és a természetes teraszok szintkülönbsége zavartalan nyugalmat biztosít minden családnak.

Kapcsolat

Kérjen ajánlatot Ön is egy
Skyline lakásra!

06 70 538 6797

Telefonos elérhetőség

info@skylineresidence.hu

E-mail elérhetőség

A Skyline Residence újra várja az érdeklődőket

Budapest legexkluzívabb és legmodernebb lakóparkjának otthonai hamarosan elkészülnek. Néhány lakás még elérhető. Töltse ki regisztrációját, hogy bővebb információk birtokában vehessük fel Önnel a kapcsolatot, vagy keressen minket telefonon, várjuk hívását!