Lakások

Otthon a jövőben

A legfejlettebb technológiáknak köszönhetően a lakások 100% energiahatékonysággal működnek, a 2021-es energetikai szabványoknak már most megfelelve. A lakások fűtés-hűtése akár távolról is vezérelhető, ún. „okos” megoldásokkal irányíthatóak. Az árnyékolók intelligensen, az időjárást és napszakot figyelembevéve, programozhatóan vezérlik önmagukat a lehető leghatékonyabb energiafelhasználás és intimitás érdekében. A korszerű hőszivattyús rendszer környezetbarát módon fűti/hűti a lakásokat. Az épületek villamosenergia-termelését részben a tetőkön elhelyezett fotovoltaikus elemek biztosítják.

Kapcsolat

TÁGAS TEREK

A nagyméretű panoráma-tolóajtókkal egybenyithatók a külső és belső terek. A fix, keret nélküli ablakok és az üveg-üveg sarkok azt a hatást keltik, mintha a beltér határ nélkül folytatódna a kültérben, teljes utat nyitva a megunhatatlan panorámának. A belső terek is nagyvonalúan, ugyanakkor nagyfokú tudatossággal lettek kialakítva. A kiterjedt térérzet nem csak a közösségi helyiségekre: nappali-étkező-konyha, hanem az éjszakai zóna területeire is igaz.

Kapcsolat

Meghittség

A Skyline Residence csak magánúton közelíthető meg, sorompó és őrszolgálat biztosítja lakói nyugalmát. Az intimitás megőrzése azonban a lakóparkon belüli otthonok kialakításában is fontos szempont volt. Az épületszintek egymáson történő különleges elforgatása és a természetes teraszok szintkülönbsége zavartalan nyugalmat biztosít minden családnak.

Kapcsolat

⚠️ Lezárult az előértékesítési szakasz! ⚠️

2019. október 31-vel lezárult a Skyline Residence előértékesítési fázisa, melynek során sikeresen értékesítettük a lakások 42%-át, azaz csaknem a felét. Legközelebb jövő tavasszal válnak elérhetővé Budapest legexkluzívabb és legmodernebb lakóparkjának otthonai egy már jóval magasabb készültségi szinten. Továbbra is várjuk azonban regisztrációjukat mind a honlapunkon, mind telefonon. A Skyline és az At Home Budapest ingatlan iroda nevében is köszönjük eddigi megtisztelő bizalmukat és érdeklődésüket.

Kérjen ajánlatot Ön is egy
Skyline lakásra!

06 70 538 6797

Telefonos elérhetőség

info@skylineresidence.hu

E-mail elérhetőség

/skylineresidencebudapest

Skyline projekt Facebook

/company/at-home-network/

At Home LinkedIn

At home Budapest _ white

Stratégiai értékesítési partner
At Home Budapest Network Kft.

⚠️ Lezárult az előértékesítési szakasz! ⚠️

2019. október 31-vel lezárult a Skyline Residence előértékesítési fázisa, melynek során sikeresen értékesítettük a lakások 42%-át, azaz csaknem a felét. Legközelebb jövő tavasszal válnak elérhetővé Budapest legexkluzívabb és legmodernebb lakóparkjának otthonai egy már jóval magasabb készültségi szinten. Továbbra is várjuk azonban regisztrációjukat mind a honlapunkon, mind telefonon.
A Skyline és az At Home Budapest ingatlan iroda nevében is köszönjük eddigi megtisztelő bizalmukat és érdeklődésüket.​

[recaptcha]

⚠️ Covid-19 Tájékoztatás ⚠️

Kedves Érdeklődő!

Jelenleg, a Covid-19 járvány következtében kialakult helyzet a Skyline Residence építkezését és értékesítését is kihívások elé állítja.

Azonban továbbra is várjuk az érdeklődőket! Űrlap beküldéséhez kattintson ide! Aktualitásokért, és további kérdéseivel keresse kollégáinkat!

Ez a felugró ablak bezárható az ablak jobb alsó sarkában található fekete "x" ikonra klikkelve.