Vízió

Rólunk

HISZÜNK

az eredeti ötletekben és a kimagasló szakmai felkészültségben. Hiszünk abban, hogy az igazán nagy dolgok születéséhez mindkettőre szükség van. Hiszünk abban, hogy lehet tökéleteset alkotni, mert csapatban képesek vagyunk rá és ebben nem ismerünk kompromisszumot. A Skyline-t is így álmodtuk meg. Célunk nem kevesebb volt, mint hogy megépítsük az ország legkiválóbb épületegyüttesét.

MI ALKOTJUK A JÖVŐT

Újraértelmeztük az ingatlanfejlesztés fogalmát: hiszen mi formáljuk a város jövőképét az elkövetkezendő nemzedékek számára és ezt úgy kell tennünk, hogy a későbbiekben is csodálják és szeressék azt. Csak olyat szeretnénk építeni, ahol mi is szívesen élnénk. Vevőink számára pedig nem csupán otthont, hanem egy új életminőséget kívánunk nyújtani.

FEJLŐDÉS

A csapatunk olyan szakemberekből áll, akiknek a munka a szenvedélye. Mindannyiunk számára inspiráció a fejlődés, ami a mindennapi életet örömtelivé, fenntarthatóan kényelmessé és egyszerűen széppé teszi. Arra törekedtünk, hogy elvarázsoljuk mindazokat, akiknek fontos az innovatív dizájn, a kimagasló technológia, melyek fölött globális minőségi sztenderdek állnak.

ÉRTÉKEK

Tisztában vagyunk azzal, hogy a város önmagában egy élő “mikroverzum” a saját egyedi karakterével, a maga stílusával és lüktető ritmusával.Amikor megálmodtuk az új lakónegyedet mindenekelőtt abban akartunk biztosak lenni, hogy felveszi a város jellemvonásait, stílusjegyeit és ezáltal válik hosszú távon is élettelivé, szerethetővé, élhetővé. A Skyline hatalmas ősfáival, lélegző parkjával egyszersmind beolvad a budai látképbe, ugyanakkor elegáns ékköve is egyben környezetének.

Nagy-Miticzky Szabolcs
vezető tervező építész

A Skyline projekt építészeti összegzése: elképesztő adottságú helyszín, ikonikus településképi koncepció, különleges építészeti megformálás.

Egy szinte érintetlen erdő a város közepén, megunhatatlan panorámával. Két különálló, belső úttal elválasztott telek, két különböző építészeti megoldás, amelyek mégis reagálnak egymásra, össze-össze kacsintanak. Hiszen összetartoznak, egy különleges lakónegyed első elemei.

Az építészeti alapkoncepció a természet és az otthon, a kint és bent merev lehatárolásának feloldása, a közöttük lévő határok szinte észrevétlenné tétele volt. Hatalmas teraszok és erkélyek, a panoráma felé teljes felületen megnyíló üveg homlokzatok, az épületekről elváló és a fák felé kinyúló épületszerkezetek hivatottak arra, hogy a filozófiai alapvetés élhető és használható tartalommal teljen meg.

A különleges minőségű társasházak megalkotásának alappillérei a funkcionalitás és otthonosság, de kell még más is, több…intuíció, érzelem, inspiratív téralkotás… az épületegyüttes kortárs de mégis egyedi, mai formaképzésű de idő- és értékálló, tömegformálása szokatlan és merész de nem hivalkodó és magamutogató. Megfontoltan használtuk a kreatív képzeletet megvalósító új és igényes építési technológiákat és anyagokat, üzemeltetése mégis olcsó, fenntartható és környezetbarát lesz.A belső terek kialakításánál ugyanakkor konzervatívabb felfogást alkalmaztunk, itt a cél mindvégig a jó elosztású, praktikus, otthonos lakások létrehozása volt.

A külső izgalom és a belső nyugalom kettőssége hatja át az épületeket, egy különleges igényességű és minőségű lakóélmény lehetőségét kínálva.

Kérjen ajánlatot Ön is egy
Skyline lakásra!

06 70 538 6797

Telefonos elérhetőség

info@skylineresidence.hu

E-mail elérhetőség

/skylineresidencebudapest

Skyline projekt Facebook

/company/at-home-network/

At Home LinkedIn

At home Budapest _ white

Stratégiai értékesítési partner
At Home Budapest Network Kft.

⚠️ Lezárult az előértékesítési szakasz! ⚠️

2019. október 31-vel lezárult a Skyline Residence előértékesítési fázisa, melynek során sikeresen értékesítettük a lakások 42%-át, azaz csaknem a felét. Legközelebb jövő tavasszal válnak elérhetővé Budapest legexkluzívabb és legmodernebb lakóparkjának otthonai egy már jóval magasabb készültségi szinten. Továbbra is várjuk azonban regisztrációjukat mind a honlapunkon, mind telefonon.
A Skyline és az At Home Budapest ingatlan iroda nevében is köszönjük eddigi megtisztelő bizalmukat és érdeklődésüket.​

[recaptcha]

⚠️ Covid-19 Tájékoztatás ⚠️

Kedves Érdeklődő!

Jelenleg, a Covid-19 járvány következtében kialakult helyzet a Skyline Residence építkezését és értékesítését is kihívások elé állítja.

Azonban továbbra is várjuk az érdeklődőket! Űrlap beküldéséhez kattintson ide! Aktualitásokért, és további kérdéseivel keresse kollégáinkat!

Ez a felugró ablak bezárható az ablak jobb alsó sarkában található fekete "x" ikonra klikkelve.