Vízió

Rólunk

Nagy-Miticzky Szabolcs
vezető tervező építész

A Skyline projekt építészeti összegzése: elképesztő adottságú helyszín, ikonikus településképi koncepció, különleges építészeti megformálás.

Egy szinte érintetlen erdő a város közepén, megunhatatlan panorámával. Két különálló, belső úttal elválasztott telek, két különböző építészeti megoldás, amelyek mégis reagálnak egymásra, össze-össze kacsintanak. Hiszen összetartoznak, egy különleges lakónegyed első elemei.

Az építészeti alapkoncepció a természet és az otthon, a kint és bent merev lehatárolásának feloldása, a közöttük lévő határok szinte észrevétlenné tétele volt. Hatalmas teraszok és erkélyek, a panoráma felé teljes felületen megnyíló üveg homlokzatok, az épületekről elváló és a fák felé kinyúló épületszerkezetek hivatottak arra, hogy a filozófiai alapvetés élhető és használható tartalommal teljen meg.

A különleges minőségű társasházak megalkotásának alappillérei a funkcionalitás és otthonosság, de kell még más is, több…intuíció, érzelem, inspiratív téralkotás… az épületegyüttes kortárs de mégis egyedi, mai formaképzésű de idő- és értékálló, tömegformálása szokatlan és merész de nem hivalkodó és magamutogató. Megfontoltan használtuk a kreatív képzeletet megvalósító új és igényes építési technológiákat és anyagokat, üzemeltetése mégis olcsó, fenntartható és környezetbarát lesz.A belső terek kialakításánál ugyanakkor konzervatívabb felfogást alkalmaztunk, itt a cél mindvégig a jó elosztású, praktikus, otthonos lakások létrehozása volt.

A külső izgalom és a belső nyugalom kettőssége hatja át az épületeket, egy különleges igényességű és minőségű lakóélmény lehetőségét kínálva.

Kérjen ajánlatot Ön is egy
Skyline lakásra!

06 20 533 7117

Telefonos elérhetőség

info@skylineresidence.hu

E-mail elérhetőség

/skylineresidencebudapest

Skyline projekt Facebook

A Skyline Residence újra várja az érdeklődőket

Budapest legexkluzívabb és legmodernebb lakóparkjának otthonai hamarosan elkészülnek. Néhány lakás még elérhető. Töltse ki regisztrációját, hogy bővebb információk birtokában vehessük fel Önnel a kapcsolatot, vagy keressen minket telefonon, várjuk hívását!